Permanente make up

Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent in uw lederhuid aangebracht met behulp van micro-naaldjes en pigment. De permanente make-up blijft vele jaren zitten en verdwijnt nooit helemaal.Ideaal dus bij het sporten, zwemmen, in de sauna en voor mensen met gevoelige ogen en mensen die slecht tegen cosmetica kunnen. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats! Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd en gedoe.

Mogelijkheden

Hairstroke:
Geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Hiermee vullen we de bestaande wenkbrauw op. Maar ook als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Shadow:
Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

Natural:
Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect waardoor de wimperaanzet voller lijkt.

Design Eyeliner:
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.De eyeliner kan in diverse kleuren worden aangebracht en is natuurlijk passend bij uw ogen en gelaat.

Lipliner:
Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.Wat is permanente make-up?Permanente make-up is een pigment (vloeistof) aanbrengen vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultra dunne naald die snel op en neer gaat. Bij ons in de salon gebruiken we alleen Europees goedgekeurde pigmenten.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is geschikt voor iedereen, zowel vrouwen als mannen die er elke dag verzorgd uit willen zien. Denk hierbij aan wenkbrauwen die erg dun zijn geworden of helemaal weg zijn.Mooie oogopslag met een eyeliner.Personen die zelf niet goed meer de make-up kunnen aanbrengen.Smalle lippen of bijna geen contouren van de lippen meer hebben.Sportieve mensen die er altijd verzorgd uit willen zien.Voor personen met een make-up allergie.Littekens die u minder zichtbaar wilt hebben.

Prijzen

 • €275,00

  Ingeschaduwde wenkbrauw

 • €295,00

  Hairstroke

 • €175,00

  Eyeliner naturel boven

 • €150,00

  Eyeliner naturel onder

 • €275,00

  Eyeliner boven en onder

 • €225,00

  Design eyeliner 2-3 mm

 • €325,00

  Design eyeliner 2-3 mm en onderliner

 • €295,00

  Lipliner

 • €95,00

  Touch up bijwerken