Gezichtsbehandelingen

Bij de gezichtsbehandelingen worden producten van Dermalogica en Thalgo gebruikt.

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging.
De producten van Dermalogica bevatten geen ingrediënten die de huid kunnen irriteren zoals parfum, gedenatureerde alcohol, afsluitende minerale olien zoals paraffine, lanoline en synthetische geur- en kleurstoffen.

Thalgo, het van oorsprong Franse kuurmerk heeft de zee en zijn algen als basis voor al haar producten. Opgericht in 1964 geleid door de wetenschap en de onderzoeken naar de effecten van algen en zeewater op de huid. Thalgo is geïnspireerd door de Thalasso therapie; behandelingen en producten die gebruik maken van echt zeewater en zee-algen. Thalgo heeft de zee geanalyseerd en kunnen vaststellen dat bepaalde algen over anti-verouderende, afslankende, ontslakkende hydraterende of verzachtende eigenschappen beschikken. De huidverzorgingsproducten van Thalgo zijn zeer effectief bij diverse huidproblemen zoals; eczeem, anti-aging, vochtafvoer en een laag energieniveau.

Prijzen

 • €60,00

  Dermalogica facial 60 min

  skin analysis, dieptereiniging, peeling, stomen, onzuiverheden kort verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker en dagverzorging.

 • €75,00

  Dermalogica facial + Huidscan 75 min

  skin analysis, dieptereiniging, peeling, stomen, onzuiverheden en milia verwijderen, epileren van de wenkbrauwen, masker, massage en dagverzorging.

 • €70,00

  Collagen treatment 60 min

  gezichtsbehandeling + bindweefselmassage voor de eerste tekenen van veroudering

 • €75,00

  Hyaluronic Filler 60 min

  gezichtsbehandeling + bindweefselmassage om diepe rimpels aan de pakken

 • €85,00

  Super-Lift 75 min

  gezichtsbehandeling + bindweefselmassage voor een slappe huid en diepe rimpels

 • €65,00

  Thalgo gezichtsbehandeling 60 min

  Gezichtsbehandeling op huidtype. Dieptereininging - peeling - onzuiverheden verwijderen - masker - massage- dagverzorging

 • €75,00

  Thalgo gezichtsbehandeling + Huidscan 75min

  Gezichtsbehandeling op huidtype. Dieptereininging - peeling - onzuiverheden verwijderen - masker - massage- dagverzorging