Beauty

Welkom op onze Beauty pagina

BEAUTY behandelingen

Boetiek Giselle biedt een ruim assortiment aan behandelingen. Laat je verwennen!

Gezichtsbehandelingen

Thalgo Marine

Thalgo Marine haalt al haar ingrediënten uit de oceaan. Erg geschikt tegen huidveroudering of een doffe huid en ook erg geschikt voor jonge mensen. Dit merk beschikt tevens ook over een geweldige (anti-aging)zonne-lijn en heeft een uitgebreid assortiment aan lichaamsproducten voor thuis.

Thalgo treatments

Lycon

Lycon is het merk op het gebied van pijnloos ontharen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van waxen , wordt ontharen van bijvoorbeeld de bikinilijn of oksels een stuk minder pijnlijk.

Prijzen

Fabelash wimperextensions

Fabelash wimperextensions zijn van 100% zijde en veroorzaken dus geen allergische reactie. De one by one tecnhiek is bedoeld voor een natuurlijke look met een glamorous kantje. Bij deze techniek wordt er 1 extension een voor een op een individuel eigen wimperhaartje gezet.

Wimper extensions

Gezichtsbehandelingen

Marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging.

Lees meer

Handen en voeten

Manicures en pedicures door Boetiek Giselle…..

Lees meer

Permanente make up

Steeds meer vrouwen kiezen voor permanente make-up….

Lees meer

Waxing

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is….

Lees meer

Wimper extensions

Het effect van wimper extensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren….

Lees meer

Hair

Je haar is onderdeel van je identiteit en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom luisteren we naar jouw vraag en vertalen deze door naar kleuren en kleurcombinaties die perfect bij je passen….

Lees meer